За нас

LR

Ценностите като страст, доверие и отговорност са причината хиляди сътрудници по целия свят да останат верни на компанията вече повече от 20-години. Държим на повишеното съзнание по отношение на качеството, като така гарантираме непрекъснато растящ продуктов асортимент от козметични продукти, парфюми и хранителни добавки.

Успех, придобит с опита: Историята на нашия успех започва през 1985г. под името LR Cosmetic. Днес LR е една от компаниите за директни продажби с най-висок оборот в Европа.

Разработването и производството на продуктите Aloe Vera на LR се извършват в една от най-модерните производствени бази за Алое Вера в Европа. Използваме единствено висококачествен гел от листата на растението.

Получаваме го директно от надеждни партньори от Мексико, а в обекта в Ален го подлагаме на непрекъснати проверки на качеството. По този начин поддържаме стандарт, надминаващ законовите предписания, и заради това, и не само, продуктите ни носят печата за качество SGS INSTITUT FRESENIUS Quality Seal. Убеди се сам: като сътрудник на LR ти ще имаш възможност за ексклузивно посещение на производствената база!

KV

Като  независим партньор на LR heath and beauty държим всеки един клиент да бъде консултиран професионално и да му се предостави информацията, от която има нужда. Отличаваме се със сериозно отношение и внимание към детайла. Ежедневно консултираме десетки  хора, които се ориентират към по-здравословния начин на живот или желаят да повишат доходите си.

Стани част от нашия екип:

Петте стълба на успеха

  • 1. Топ-продукти с немски стандарт за качество INSTITUT FRESENIUS Regular Quality Control Изискванията на LR по отношение на качеството са образец за подражание. LR си сътрудничи само с доказали се доставчици на суровини и подлага целия си асортимент на постоянен вътрешен и външен контрол на качеството. Тези усилия освен всичко друго доведоха и до това, геловете за пиене с Алое Вера да получат така желания печат за качество от реномирания INSTITUT FRESENIUS - уникално на пазара!

  • lr-zvezdi-za-nas

    2. “Звездна” концепция – сътрудничество със знаменитости Bruce-Willis Когато най-големите световни звезди искат да пуснат на пазара собствена парфюмна линия или продукти за грижа за кожата, LR винаги е предпочитан партньор. Стълбът на успеха “Сътрудничество със знаменитости” има уникални предимства: Доверие: Доверието на световни звезди потвърждава професионализма и първокласната репутация, на които се радва компанията.

  • 3. Концепция за автомобили: Изключителна в бранша porsche weiss. Концепцията за автомобили на LR възнаграждава и мотивира. Като стимул за по-нататъшно развитие, за успешния LR сътрудник има голям избор от автомобили Mercedes Benz. Върхът в концепцията за автомобили е бялото LR Porsche за най-успешните сътрудници на LR.

  • 4. Маркетинг план: Честен, прозрачен и доказал се в практиката Scheckuebergabe.Системата за възнаграждения на LR се доказва на практика вече 30 години и по своята форма е единствена на пазара. Наред с бонусите, част от успешния Маркетинг план са и търговската отстъпка от средно 30%, както и атрактивните допълнителни възможности като LR Академията, покани за различни събития и пътувания и концепцията за автомобили. Така успехът зависи единствено от личните цели и ангажираността на всеки отделен сътрудник.

  • 5. Отлично обучение и обслужване: Съобразени със сътрудниците Headteaser Training Обучението на сътрудниците има огромно значение за LR. Ето защо създадената от LR Академия съпътства индивидуално и професионално сътрудниците на всеки етап от кариерата им.